Close

Uusi Hyundai TUCSON.

Turvallinen luottovalinta.

TUCSONiin voit aina luottaa.

Mitä ikinä elämä eteesi tuokaan, TUCSONiin voit aina luottaa. Huippusuosittu keskikokoinen SUV on uudistunut niin sisätilojen, aiempaa kehittyneempien avustinjärjestelmien kuin uuden ccNC-tietoviihdejärjestelmän myötä.

Tule tutustumaan uutuuteen ja varaa oma koeajosi.

Muotoilu

Viimeistelty muotoilu

Uudistuneen TUCSONin muotoilussa on edelleen tallella automallin tunnistettavat piirteet. Pienin viilauksin auton ulkopuolesta on saatu aiempaakin tyylikkäämpi ja sulavalinjaisempi. Sen sijaan sisätiloissa muutokset ovat suurempia, ja TUCSON täyttää entistä paremmin myös vaativampien käyttäjiensä toiveet.

Ulkopuoli

Uudistunut keulan ja puskurien muotoilu sekä uudet kevytmetallivanteet erottavat TUCSONin edeltäjästään.

Sisätilat

Tilava ja käytännöllinen, aivan kuten ennenkin, mutta nyt uudistuneen TUCSONin kojelautaa hallitsee tyylikäs kaareva näyttöpaneeli sekä lukuisat uudistetut yksityiskohdat. Vaihteenvalitsin on viety keskikonsolista ohjauspylvääseen.

Tutustu tarkemmin muotoiluun

Tutki tyylikkään TUCSONin yksityiskohtia tarkemmin.

Muotoilu

Ominaisuudet

Uusimman sukupolven digijärjestelmät

Etäpäivitettävä uusi käyttöjärjestelmä sekä uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat mukavuus- ja turvallisuusjärjestelmät tekevät matkanteosta miellyttävää ja turvallista.

Kaareutuva panoraamanäyttö

Hyundain uusi ccNC-käyttöjärjestelmä 12,3 tuuman digimittaristolla sekä 12,3 tuuman kosketusnäytöllä on paitsi tyylikäs, se on myös nopeatoiminen ja monipuolinen. Auton järjestelmät ovat etäpäivitettävissä jopa ilman huoltokäyntejä.

Puhelin toimii avaimena

Hyundai Digital Key 2 -järjestelmä muuntaa yhteensopivat puhelimet ja älykellot auton avaimiksi. Voit jakaa auton käyttöoikeuden helposti myös ystävillesi sekä perheenjäsenillesi.

Tutustu ominaisuuksiin

Lue lisää TUCSONin monipuolisista turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksista.

Ominaisuudet

Turvallisuus

Turvallisuus edellä

TUCSONin jo ennestään kattava turvavarustelu on päivittynyt uusimmilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Esimerkiksi pidemmillä matkoilla mukavuutta ja turvallisuutta lisää Highway Driving Assist 1.5 -järjestelmä, joka on yhdistelmä edistynyttä kaistallapysymisavustinta ja navigaatiopohjaista aktiivista vakionopeudensäädintä.

Blind-Spot View Monitor (BVM)

Katvealueen kamerajärjestelmä tuo mielenrauhaa kaistanvaihdoksiin. Digitaalimittaristossa näytetään sivupeileihin sijoitettujen kameroiden välittämää kuvaa, kun suuntavilkku kytketään päälle.

Sivutuuliavustin

Uusi TUCSON tunnistaa voimakkaat tuulenpuuskat ja avustaa kuljettajaa pitämään vakaan ajolinjan kovemmissakin puhureissa.

360 asteen kamerajärjestelmä

Terävästi piirtävä 360-asteinen kamerajärjestelmä tekee pysäköinnistä lastenleikkiä ahtaammissakin parkkihalleissa.

Etäpysäköintiavustin

Remote Smart Parking Assist (RSPA) -järjestelmän avulla voit ohjata autoa autoa eteen-taakse -suunnassa auton ulkopuolelta kauko-ohjainavaimen painikkeista. Näppärää esimerkiksi ahtaissa parkkiruuduissa.

Lue lisää

TUCSON voimalinjat
Katso TUCSONin moottorivaihtoehtot

TUCSONin muotoilu
Tutustu auton muotoiluun

Hinnasto
Katso TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot