Close

Ominaisuudet.

Tutustu TUCSONin ominaisuuksiin.
Varaa koeajo

Mukautuva ja aina ajan tasalla

Uusi Hyundai TUCSON asettaa autoluokkaansa uudenlaiset standardit uusimman sukupolven kuljettajaa avustavien mukavuus- ja turvallisuusvarusteiden avulla. Uusi ccNC-käyttöjärjestelmä mahdollistaa auton kaikkien ohjelmistojen päivittämisen jopa etänä ilman huoltokäyntejä. Näin autosi on aina ajantasalla.

Yhdistettävyys Mukavuus Turvallisuus

Yhdistettävyys

Intuitiivinen käyttökokemus

Nauti aina ajan tasalla olevista yhdistettävyysominaisuuksista ja visuaalisesti näyttävästä käyttöliittymästä.

12,3 tuuman digimittaristo

Selkeälukuinen suuri 12,3 tuuman digitaalimittaristo pitää sisällään kaiken ajon kannalta oleellisen tiedon.

12,3 tuuman tietoviihdejärjestelmä

Suurelta kosketusnäytöltä hallitset helposti ajoneuvon asetuksia sekä tietoviihdejärjestelmää. Langaton Apple CarPlay ja AndroidAuto mahdollistavat intuitiivisen pääsyn lempimusiikkiisi sekä puheluihin.

12 tuuman HUD-heijastusnäyttö

HUD-heijastusnäyttö sisältää kuljettajalle oleellisimmat tiedot, kuten ajonopeuden, navigointiohjeet sekä erilaisia varoituksia.

6,6 tuuman ilmastointipaneeli

TUCSONin ilmastointisäädöille on oma 6,6 tuuman suuruinen paneeli, jonka yläpuolella on tietoviihdejärjestelmän pikanäppäimet.

Laadukas Krell-äänentoistojärjestelmä

Premium-tasoinen Krellin äänentoistojärjestelmä toistaa musiikin ja lempipodcastisi kirkkaasti kahdeksan kaiuttimen sekä eerillisen subwooferin kautta.

Langaton lataus

Aseta älypuhelimesi keskikonsolin nopeaan langattomaan laturiin. Tehokkaassa 15W:n latausalustassa on myös integroitu jäähdytystoiminto estämään ylikuumenemista.

USB-C -portit

Keskikonsolista löytyy perinteinen 12V virran ulosotto sekä kaksi USB-C -porttia, joista toisen kautta kulkee myös data auton tietoviihdejärjestelmälle. Myös takamatkustajille on kaksi omaa USB-C -latausporttia.

Bluelink-etäpalvelut

Tee arkiautoilustasi astetta käytännöllisempää ja mukavampaa palkitun Bluelink-puhelinsovelluksen avulla.

Lue lisää Bluelinkistä

Aina ajan tasalla OTA-päivityksillä

Pidä uusi TUCSONisi aina ajantasalla etänä tehtävillä OTA-päivityksillä (Over-the-Air).

Reaaliaikainen reititys

Navigaattorin reitti lasketaan hyödyntäen Bluelink-pilvipalvelua, jolloin mahdolliset liikenneruuhkat ja hidasteet pystytään ottamaan huomioon.

Hyundai Digital Key 2

Hyundai Digital Key 2 -ominaisuus mahdollistaa yhteensopivien älypuhelinten ja -kellojen käyttämisen auton avaimena. Voit helposti myös jakaa auton käyttöoikeuden myös ystävillesi ja perheenjäsenillesi.

Mukavuus

Pysy mukavuusalueella

Haasta itseäsi elämän muissa seikkailuissa, mutta anna uuden TUCSONin olla oma mukavuusalueesi. Uusimmat kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät matkanteosta turvallista ja miellyttävää.

Mukautuvat Matrix Led -ajovalot

Intelligent Front-Lighting System (IFS) -järjestelmän Matrix Led -ajovalot mukauttavat valokeilaa muun liikenteen mukaan.

Peilit muistitoiminnolla

360-asteisen kamerajärjestelmän ohella pysäköintiä avustaa automaattisesti peruutettaessa alaspäin kääntyvät sivupeilit.

Lämpötila, jossa kaikki viihtyvät

Leveään kojelautaan tyylikkäästi integroidut ilmastoinninsuuttimet ovat paitsi hyvännäköiset, ne myös jakavat ilman tasaisesti koko matkustamoon. Kolmialueinen ilmastointi mahdollistaa monipuoliset lämpötilasäädöt kaikille istuinpaikoille.

Kolmialueinen ilmastointi

TUCSONin matkustamolämpötilan pystyy säätämään erikseen kuljettajalle, etumatkustajalle sekä takamatkustajille.

Lämmitetyt ja tuuletetut istuimet

Viileä kesällä, lämmin talvella. Edessä istuvat tulevat rakastamaan lisävarusteisia tuuletettuja istuimia. Lämmitys löytyy edestä ja takaa sivuistuimilta.

Suuri ja käytännöllinen

TUCSONin suuret ja käytännölliset tilat mukautuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarpeisiin. Takaistuinten kaataminen käy näppärästi 40:20:40 -suhteessa, tavaratilan luukku avautuu automaattisesti lähestyttäessä auton perää avain taskussa, edessä lukuisat piensäilytyslokerot pitävät tavarat järjestyksessä.

4 matkustajaa ja pidemmätkin tavarat

Näppärästi 40:20:40 -suhteessa taittuvat takapenkkien selkänojat mahdollistavat pitkien tavaroiden kuljettamisen yhtä aikaa neljän aikuisen kanssa. Takaistuinten taittaminen onnistuu helposti tavaratilan vivuista.

Akku ei syö hyötytilaa

TUCSON Plug-in Hybridin akku on sijoitettu auton alustaan etuistuinten kohdalle. Näin ne eivät syö tavaratilaa ja takamatkustajillekin on tarjolla hulppea 955 mm jalkatila.

Älykäs sähköinen takaluukku

Voit asettaa takaluukun aukeamaan itsestään, kun seisot takaluukun kohdalla avain taskussa kolmen sekunnin ajan. Voit myös määritellä erikseen luukun avauskorkeuden.

Turvallisuus

Lisää mielenrauhaa

TUCSONiin on tarjolla niin vakio- kuin lisävarusteina alan uusimpia kuljettajaa avustavia turvallisuusjärjestelmiä.

360 asteen kamerajärjestelmä

Teräväpiirtoinen 360 asteen kamerajärjestelmä tekee pysäköinnistä vaivatonta.

Parkkitutkat edessä, takana ja sivuilla

Ultraäänitutkat auton edessä, takana ja sivuilla helpottavat ahtaissa parkkihalleissa pyörittelyä.

Katvealueen kamera

Blind-Spot View Monitor -kamerajärjestelmä näyttää mittaristossa kuvaa katvealueesta, kun suuntavilkku kytketään päälle.

Sivutuuliavustin

Uusi TUCSON tunnistaa voimakkaat tuulenpuuskat ja avustaa kuljettajaa pitämään vakaan ajolinjan kovemmissakin puhureissa.

eCall-hätäpuhelujärjestelmä

Auto soittaa automaattisesti hätäpuhelun, mikäli turvatyynyt laukeavat kolarissa. Voit myös itse painaa kattoon sijoitettua SOS-painiketta soittaaksesi hätäpuhelun.

Intelligent Speed Limit Assist (ISLA)

Älykäs nopeusrajoitusavustin varoittaa ylinopeudesta kuvallisin ja äänimerkein.

Rear occupant alert (ROA)

Uusi tutkajärjestelmä muistuttaa kuljettajaa auton sammuttamisen yhteydessä, mikäli se havaitsee takapenkeillä ihmisiä tai eläimiä.

Highway Driving Assist 1.5 (HDA 1.5)

HDA 1.5 -järjestelmä säilyttää halutun ajonopeuden pitäen samalla riittävän turvaetäisyyden edellä ajaviin. Järjestelmä myös avustaa pitämään auton keskellä ajokaistaa.

Loading
Arrow

Forward Collision-avoidance Assist with Junction Turning (FCA-JT)

Etutörmäyksen välttämisavustin risteävän liikenteen tunnistuksella pyrkii tekemään hätäjarrutuksen, mikäli auto havaitsee edessä ajoneuvon, jalankulkijan tai polkupyöräilijän. Lisäksi auto voi tehdä automaattisen jarrutuksen risteysalueella, mikäli kuljettaja on epähuomiossa ajamassa suoraan edestä lähestyvän toisen ajoneuvon ajolinjan poikki.

Arrow

Lane Following Assist (LFA)

Kaistallapysymisavustin seuraa tuulilasiin sijoitetulla kameralla kaistaviivoja ja pyrkii pitämään auton niiden keskellä. Toiminto on käytettävissä moottoriteillä ja taajamissa 0-180 km/h nopeuksissa, kun auto pystyy lukemaan tien kaistamerkinnät.

Arrow

High Beam Assist (HBA)

Kaukovaloavustin vaihtaa automaattisesti kauko- ja lähivalojen välillä muun liikenteen häikäisemisen ehkäisemiseksi.

Arrow

Blind Spot Collision-avoidance Assist (BCA)

Takapuskurin kulmiin sijoitetut tutkat varoittavat katvealueessa olevista ajoneuvoista.

Arrow

Parking Collision-Avoidance Assist Reverse (PCA-R)

Mikäli auton tutkat havaitsevat peruutettaessa jalankulkijoita tai esineitä, järjestelmä varoittaa ja tarvittaessa jarruttaa törmäyksen välttämiseksi.

Arrow

Remote Smart Parking Assist (RSPA)

Voit liikutella TUCSONia eteen-taakse -suunnassa myös etänä auton ulkopuolelta. Toiminto on erityisen näppärä esimerkiksi ahtailla parkkipaikoilla.

Lue lisää

TUCSON voimalinjat
Tutustu moottorivaihtoehtoihin

Tule koeajolle
Varaa koeajo

Hinnasto
Katso TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot