Close

Moottorivaihtoehdot.

Valitse kevythybridi, täyshybridi tai Plug-in Hybridi.
Varaa koeajo

Molempien maailmojen parhaat puolet.

Voit valita TUCSONisi voimalinjaksi joko taloudellisen itselataavan täyshybridin tai pistokkeesta ladattavan Plug-in Hybridin. Lisäksi Hyundai TUCSONiin on tarjolla kevythybridimoottori.

Täyshybridi Plug-in Hybrid

TUCSON Hybrid

Taloudellinen täyshybridi

Mikäli et halua ladata autoasi ulkoisesta virtalähteestä, TUCSON Hybrid -täyshybridi on loistava ja taloudellinen valinta. Auton sähkömoottori kykenee liikuttamaan autoa myös itsenäisesti, mutta suurin hyöty on polttomoottorin suurimpien kulutushuippujen leikkaaminen. Näin auton keskikulutus ja käyttökulut pysyvät maltillisina.

Sähkö- ja polttomoottorit

TUCSON Hybrid -täyshybridin sähkömoottori avustaa polttomoottoria sekä voi kuljettaa autoa lyhyitä matkoja myös täysin sähkön voimalla 1,49 kWh:n ajoakun avulla. Auto lataa akkua täysin automaattisesti sekä hidastusenergialla että polttomoottorilla sähköä tuottamalla. Varastoitu energia käytetään, kun siitä on eniten hyötyä kokonaistaloudellisuudelle.

Säädettävä jarrutusenergian talteenotto

Voit säätää vaivattomasti regeneratiivisen jarrutuksen voimakkuutta ohjauspyörän siivekkeistä ajon aikana. Ennakoivalla ajotyylillä saat liike-energiasta erityisesti kaupunkiliikenteessä huomattavan suuren osan talteen.

TUCSON Plug-in Hybrid

Väkevä ja taloudellinen lataushybridi

Hyundai TUCSON Plug-in Hybridin bensiini- ja sähkömoottorit luovat yhdessä taloudellisen ja tehokkaan luottoparin. Aja päivittäisiä ajoja jopa pelkän sähkön voimin, mutta nauti pidemmillä matkoilla bensiinimoottorin vaivattomuudesta.

Bensiinimoottori

Autossa on 1.6-litrainen turboahdettu T-GDi -bensiinimoottori.

Sähkömoottori

Tehokas 72 kW:n sähkömoottori tuottaa 304 Nm:n huippuväännön, mikä riittää hyvin liikuttamaan kookasta SUV-mallia myös ilman bensiinimoottoria.

Litiumionipolymeeriakku

Lataushybridin ajoakun käytettävissä oleva kapasiteetti on 13,8 kWh. Kun akun varaus laskee rittävän alas, auto alkaa käyttäytyä täyshybridin tavoin. Näin auto on taloudellinen myös silloin, kun autoa ei pääse kytkemään lataukseen.

Plug-in Hybridin lataaminen

TUCSON Plug-in Hybridin lataus onnistuu Type 2 -latauslaitteella tai suko-pistokkeeseen kytkettävällä latauslaitteella. Voit ajastaa latauksen alkamaan sähkösopimuksesi edullisempina tunteina Bluelink-älypuhelinsovelluksen kautta.

Tutustu kevythybridivaihtoehtoihin hinnastosta

Lue lisää

TUCSONin muotoilu
Ihaile uutta muotoilua

Ominaisuudet
Tutustu TUCSONin ominaisuuksiin

Hinnasto
Katso uuden TUCSONin hinnat ja tekniset tiedot